eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Ellentmondó hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról

Ellentmondó hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról

A Nemzeti Sport szerint aggasztó a futball-legenda állapota, és az ágyból sem tud felkelni, a Ripost viszont arról ír, hogy fáj a térde, és emiatt nehezen sétál a kórházban.

Az egykori kiváló futballistát és szövetségi kapitányt másfél hete agyvérzés gyanújával szállították kórházba, miután otthon rosszul lett. Előbb a János Kórház intenzív osztályára került, ahol  kiderült, hogy nincs ugyan agyvérzése, ám a szívével baj van. A Városmajor utcai szívklinikán megállapították, hogy koszorúér-elzáródás miatt műtéti beavatkozásra lesz szükség – csakhogy nem ebben az állapotában. A vizsgálatok elvégzése után Mészöly Kálmánt visszavitték a János Kórház kardiológiai osztályára, ahol jelenleg is fekszik.

A Nemzeti Sport szerint az állapota nem javul, sőt aggodalomra ad okot, mert nem eszik, és az ágyból sem kel fel. A Ripost viszont Mészöly fiára hivatkozva arról számolt be, hogy szépen javul az állapota, a folyosón sétálgatnak, csak nehezen mozog, mert valamilyen gyulladás alakult ki a térdében.

Bármelyik is a valós, egy biztos, a várakozásokkal ellentétben a hétvégén nem engedték haza a kórházból Mészöly Kálmánt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×