INFORÁDIÓ 
2018. július 21. szombat
Dániel, Daniella
labdarúgásmészöly kálmánkórház
Ellentmondó hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról

Ellentmondó hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról

Infostart

A Nemzeti Sport szerint aggasztó a futball-legenda állapota, és az ágyból sem tud felkelni, a Ripost viszont arról ír, hogy fáj a térde, és emiatt nehezen sétál a kórházban.

Az egykori kiváló futballistát és szövetségi kapitányt másfél hete agyvérzés gyanújával szállították kórházba, miután otthon rosszul lett. Előbb a János Kórház intenzív osztályára került, ahol  kiderült, hogy nincs ugyan agyvérzése, ám a szívével baj van. A Városmajor utcai szívklinikán megállapították, hogy koszorúér-elzáródás miatt műtéti beavatkozásra lesz szükség – csakhogy nem ebben az állapotában. A vizsgálatok elvégzése után Mészöly Kálmánt visszavitték a János Kórház kardiológiai osztályára, ahol jelenleg is fekszik.

A Nemzeti Sport szerint az állapota nem javul, sőt aggodalomra ad okot, mert nem eszik, és az ágyból sem kel fel. A Ripost viszont Mészöly fiára hivatkozva arról számolt be, hogy szépen javul az állapota, a folyosón sétálgatnak, csak nehezen mozog, mert valamilyen gyulladás alakult ki a térdében.

Bármelyik is a valós, egy biztos, a várakozásokkal ellentétben a hétvégén nem engedték haza a kórházból Mészöly Kálmánt.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH