eur:
393.15
usd:
366.94
bux:
66511.18
2024. április 25. csütörtök Márk

Újabb baleset az M1-es autópályán: aki teheti meneküljön - így próbálkozzanak

Az M1-es autópályán Budapest felé, a 160-as km-nél korábban a munkaterület védőelemeinek ütközött egy jármű.

A forgalom ismét a sávelhúzásos terelésnek megfelelően halad, de még mindig több km-es a torlódás az M1-esen. Aki teheti, a 168-as km-nél tud menekülni az 1-es főút felé - írja az Útinform.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé a 35-ös km-nél korábban kigyulladt egy kamion. A helyszínelést befejezték, de a torlódás még mindig jelentős, több km-es.

Az M0-s autóút déli szakaszának elején a 2-es és a 3-as km között aszfaltoznak. Az M5-ös autópálya felé 2 sávot lezártak, csak egy sáv járható. Az 1-es főút, valamint az M1-es autópálya felől érkezők lassabb haladásra, torlódásra számítsanak!

Élénk a forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé. A Budapestről kivezető szakaszon torlódásra kell számítani, Székesfehérvárig helyenként lelassulnak a járművek.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátlépőnél a ki és belépő forgalom folyamatos.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×