eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk

Bepipult és gázpisztollyal lövöldözött éjjel az étterem előtt

A rendőrök elfogtak egy 22 éves férfit, aki Budapesten egy rákosmentei étterem előtt előzetes szóváltást követően lövéseket adott le gáz-riasztó pisztolyával - tudatta a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. április 22-én 1 óra és 1 óra 30 perc között Budapest XVII. kerületében, egy Pesti úti étterem előtt szóváltásba keveredett két férfi vendéggel, ezt követően négy lövést adott le az engedély nélkül birtokában lévő gáz-riasztó fegyverrel arra a gépkocsira, amiben a férfiak ültek.

A járőrök a helyszín közelében elfogták M. Tamást, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az üggyel összefüggésben további egy főt szintén előállítottak a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra, akinek elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×