eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Holttestet találtak a csepeli romok alatt

Egy holttestet találtak a romok alatt a tűzoltók abban a csepeli, II. Rákóczi Ferenc úti társasházban, ahol robbanás volt hétfő délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: egy idős nő holttestét találták meg ott, ahol korábban a keresőkutya jelzett. Még tart a romok átvizsgálása - tette hozzá.

A szóvivő korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a társasház egyik lakásában történt a robbanás, a lakás helyén 60-70 négyzetméteren 2 méter magas törmelék van.

A robbanás következtében az ötlakásos, földszintes épület egyik oldala mintegy tíz méter hosszan leomlott.

A házat veszélyes megközelíteni, az egyik tartófala ki is dőlhet, ezért a közelében lévő HÉV-forgalmat le kellett állítani.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán közölte, hogy a csepeli (H7-es) HÉV helyett továbbra is a teljes vonalon pótlóbuszok járnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×