eur:
388.48
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Csepregi tragédia: A rendőrség az apát gyanúsítja a gyilkossággal

A rendőrség szerint megalapozott a gyanú, hogy az apa ölte meg két gyermekét csütörtökön a Vas megyei Csepregen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Kazmar Enikő a rendőrség honlapján is közzétett közleményben azt írta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a hat- és a hároméves kisfiú bűncselekmény áldozata lett, elkövetésével a harminchat éves férfi megalapozottan gyanúsítható.

A jelenlegi adatok szerint a férfi a gyermekek anyját bezárta a csepregi ház egyik helyiségébe, majd felgyújtotta a házat, és magával is végzett - fűzte hozzá.

A nőnek sikerült kimenekülnie az épületből, jelenleg kórházban kezelik - tudatta.

A rendőrség több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a nyomozást - áll a közleményben.

Vassné Szele Adrienne, a Vas Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta, a tragédia ügyében megalapozott álláspontot csak az igazságügyi szakértői vélemények elkészülte után lehet kialakítani, ez azonban több napot, de akár néhány hetet is igénybe vehet.

Hozzátette: a rendelkezésre álló adatok szerint a két kisgyermek emberölés áldozata lett, ugyanakkor a rendőrségnek azt is meg kell vizsgálnia, hogy az apa önkezével vetett-e véget az életének, vagy esetében is felmerülhet az idegenkezűség.

Az ügyész tájékoztatása szerint a helyszíni szemle adatainak értékelésében és az édesanya későbbi tanúvallomásában is lehetnek olyan információk, amelyek döntő fontosságúak lehetnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×