eur:
389.55
usd:
361.96
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Daniel Radcliffe: Nem vagyok meleg

Elejét vette a pletykáknak a Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe. A 20 éves színész szexuális orientációjáról az interneten keringenek találgatások, de Radcliffe kijelentette: nem meleg.

Egyre több pletyka keringett az interneten Daniel Radcliffe homoszexualitásáról. A színész megunta mindezt, és egy televíziós interjúban cáfolta meg a híreszteléseket.

Azt mondta: a kedvence az interneten egy meleg fiú volt, aki kijelentette róla, természetesen meleg, hiszen olyan arca van.

A színész mindenesetre furcsállta ezt a megközelítést, sőt aggasztónak tartja, hogy egyesek ülnek otthon a számítógépük előtt, nézik a hírességek képét, és arcról alkotnak róluk véleményt.

Hogy mi adhatott okot a találgatásra? Radcliffe támogat egy amerikai segélyszervezetet, amely a melegekkel szembeni intolerancia ellen küzd. Elmondta azt is, hogy gyermekkorában voltak a környezetében homoszexuálisak, tavaly pedig feltűnt egy melegmagazin címlapján. Legutóbbi interjújában pedig ellentmondásosan nyilatkozott arról, hogy sokan tartják melegnek.

Egyes hírek szerint azonban a színész se vele, se nélküle kapcsolatban van a 24 éves Laura O'Toole színésznővel, de egy ízben elárulta, hogy szívesen randizna Scarlett Johanssonnal és Natalie Portmannel is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×