eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Megmentené házasságát Tiger Woods megcsalt neje

Tiger Woods felesége, Elin Nordegren meg akarja menteni házasságát gyermekei érdekében, még akkor is, ha csak barátokként élnek tovább a világhírű sportolóval.

A 30 éves svéd nő csak akkor hajlandó visszafogadni az őt többször megcsaló golfsztárt, ha külön ágyban alszanak.

"Együtt akarja tartani a családot, még akkor is, ha ő és Tiger barátokként, és nem szerelmesekként élnek együtt ezentúl" - mondta a People magazinnak a pár egy ismerőse.

Elin Nordegrent megviselte szülei válása, így nem akarja, hogy ugyanezt kelljen átélni saját gyermekeinek, a kétéves Samnek, és a 11 hónapos Charlie-nak.

A megcsalt feleség pár napja meglátogatta Tiger Woodsot a hattiesburgi klinikán, ahol szexfüggősége miatt kezelik. Egy volt páciens szerint a terápia része, hogy be kell vallani a feleségnek a félrelépéseket.

Egy ismerősük szerint a svéd nő boldogan tért vissza a klinikáról, mert a golfsztár komolyan gondolja, hogy megváltozik, és megtesz mindent, hogy mentse házasságát.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését. A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×