eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Klinikán gyógyul ki szexfüggőségéből Tiger Woods

Egy rehabilitációs klinikán kezelteti szexfüggőségét Tiger Woods. A feleségét több mint tíz nővel megcsaló sztársportoló február közepéig marad az intézményben, hogy meggyógyuljon.

Január elején vonult be az arizonai Wickenburgban lévő klinikára Tiger Woods amerikai sajtóhírek szerint. Az intézményben a többi között szex- és szerencsejáték-függőségben szenvedőket kezelnek szakemberek.

A People című lap forrása úgy tudja, a sportoló 4-5 hétig maradhat a klinikán, és Valentin-napra, vagyis február 14-ére már gyógyultan akarja elhagyni az intézményt.

Hivatalosan nem erősítették meg, hogy a golfozó a klinikán van, ám hollétét így is bizonytalanság övezi, szexbotránya kirobbanása óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Tiger Woods november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

December végén Elin Nordegren kezdeményezte a válást. A megcsalt nő 300 millió dollárt akar és a gyerekek felügyeleti jogát is szeretné magáénak tudni. A feleség már kiköltözött floridai otthonukból, és nem hordja jegygyűrűjét.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenes vissza is vonult.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×