INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Klinikán gyógyul ki szexfüggőségéből Tiger Woods

Infostart / InfoRádió
Egy rehabilitációs klinikán kezelteti szexfüggőségét Tiger Woods. A feleségét több mint tíz nővel megcsaló sztársportoló február közepéig marad az intézményben, hogy meggyógyuljon.

Január elején vonult be az arizonai Wickenburgban lévő klinikára Tiger Woods amerikai sajtóhírek szerint. Az intézményben a többi között szex- és szerencsejáték-függőségben szenvedőket kezelnek szakemberek.

A People című lap forrása úgy tudja, a sportoló 4-5 hétig maradhat a klinikán, és Valentin-napra, vagyis február 14-ére már gyógyultan akarja elhagyni az intézményt.

Hivatalosan nem erősítették meg, hogy a golfozó a klinikán van, ám hollétét így is bizonytalanság övezi, szexbotránya kirobbanása óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Tiger Woods november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

December végén Elin Nordegren kezdeményezte a válást. A megcsalt nő 300 millió dollárt akar és a gyerekek felügyeleti jogát is szeretné magáénak tudni. A feleség már kiköltözött floridai otthonukból, és nem hordja jegygyűrűjét.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenes vissza is vonult.

A címlapról ajánljuk