eur:
389.29
usd:
362.98
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Eddig három halálos áldozatot követelt a hétvége

Több halálos baleset is történt szombat délelőttig az országban. Két embert elgázoltak, egy autó sofőrje pedig mozdonnyal ütközött.

Halálos balesetet szenvedett 23 éves autós a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bőcs község vasúti átjárójában - közölte a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A működő fény- és félsorompós átjáró előtt pénteken késő este egy személygépkocsi várakozott, amikor a fiatalember az autóval a védett kereszteződéshez ért. Az álló járművet kikerülve igyekezett áthajtani a síneken, ám az épp akkor érkező mozdonnyal összeütközött - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A bőcsi fiatal a helyszínen életét vesztette.

Egyedné Novodonszki Éva arról is beszámolt, hogy feltehetően ittasan vezetett az a sofőr, aki autójával előbb áthajtott a piroson, nekiütközött egy személykocsinak, majd halálra gázolt egy nőt Miskolcon, a Vologda úti kereszteződésben szombat reggel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ajakon is elütöttek egy gyalogost, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte az illetékes főkapitányság sajtószóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×