eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ahol férfi is lehet prostituált

A Nevada állambeli Nye megye hatóságai hivatalosan is zöld utat adtak a férfiprostitúciónak, ezzel - legalábbis a prostitúció terén - megteremtették a nemek közötti egyenlőséget, Nevada egyes részein ugyanis a nők már 1971 óta áruba bocsáthatják magukat.

A döntésnek egyelőre a Shady Lady nevű bordélyház madámja örül a legjobban, a Nevada kevésbé forgalmas részén, a Death Valley közelében működő bordély most már nyugodtan toborozhat "szolgálatkész" fiatalembereket.

"Ez az első alkalom a történelemben, hogy férfiak számára engedélyezik, hogy pénz ellenében kínálják szexuális szolgáltatásaikat" - mondta a döntés után George Flint, a nevadai bordélyok érdekképviseletét ellátó társaság képviselője.

A Shady Lady eddig mindössze öt női alkalmazottal működött, mióta azonban Bobbie Davis, a hely tulajdonosa benyújtotta a férfiprostitúcióról szóló kérelmét a hatóságokhoz, több nő is jelezte, hogy érdekelné az új szolgáltatás.

Nevada továbbra is az Egyesült Államok egyetlen olyan szövetségi állama, ahol törvényileg engedélyezett a prostitúció.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×