eur:
401.98
usd:
366.72
bux:
73647.63
2024. október 4. péntek Ferenc

Addig mutogatta melleit, míg elütötték

Addig mutogatta melleit viccből egy 18 éves lány Új-Zélandon egy négysávos út középső járdaszigetén az autósoknak, mígnem egyikük elgázolta.

A tréfáskedvű fiatal nő szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket, de azért kórházi ápolásra szorult. Ráadásul a rendőrséggel is meggyűlt a baja, eljárás indult ellene közszeméremsértés címén.

A lány ittas volt, és nem állandóan tette közszemlére kebleit, hanem csak kivillantgatta felsőruhája szétrántásával. A baleset mutatványa végeztével történt, amikor az út szélére próbált futni. Szerencséjére az autós erősen fékezett, ezért a lány megúszta könnyű sérülésekkel.

A bírságolást viszont nem: bő 30 ezer forintnak megfelelő összeget kell fizetnie.

Címlapról ajánljuk
Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.

Ígéretekkel és üzenetekkel alakult meg a Fővárosi Közgyűlés – cikkünk frissül

Minden korábbinál sokszínűbb Fővárosi Közgyűlést vezet mostantól Karácsony Gergely főpolgármester, a 33 fős testületben 10 fideszes és 10 Tisza párti képviselő ül vele szemben. A frakciók megtartották bemutatkozásukat. A közgyűlés levette a napirendről az szmsz vitáját és elfogadását, a vita akörül alakult ki Karácsony Gergely és a többség között, hogy lehet-e olyan módosító indítványokról szavazni, amelyet nem a főpolgármester nyújt be.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×