eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Beckhamnétől kér tanácsot Tiger Woods megcsalt neje

Victoria Beckhamtől kér tanácsot Tiger Woods megcsalt neje, Elin Nordegren. A svéd nő barátai tanácsára keresi fel az egykori énekesnőt, hogy segítsen neki megmenteni házasságát.

"Elinnek tanácsot kellene kérnie egy olyan embertől, aki már átélte mindezt" - mondta Tiger Woods feleségének egy ismerőse. Victoria Beckham házassága öt évvel ezelőtt került válságba, miután azt állította a személyi asszisztense, Rebecca Loos, hogy viszonya volt David Beckhammel.

Az elmúlt hetekben Tiger Woodsról derült ki, hogy tucatnyi nővel lépett félre. A golfsztár pénteken bejelentette, hogy ideiglenesen visszavonul. Mint mondta, időre van szüksége ahhoz, hogy helyrehozza azokat a károkat, amelyeket a hűtlenségével okozott. Elismerte ugyanakkor, hogy esetleg már nem tudja jóvá tenni vétkeit, továbbá megfogadta, hogy megpróbál jobb apa, férj és ember lenni.

Felesége elköltözött közös otthonukból. Elin Nordegren akár 300 millió dollárt is kaphat a sportoló mesés vagyonából, ha ügy dönt, hogy beadja válókeresetet. Ebben az esetben a 29 éves ex-modell - aki két gyereket szült a golfozónak - a világ legdrágább válását kezdeményezheti: megelőzné a jelenlegi "listavezetőt", a váláskor 168 millió dollárral vigasztalódott Juanita Jordant, Michael Jordan kosárlabdázó volt feleségét.

Közben a botrány hatására újabb szponzor hátrált ki Tiger Woods mögül. Az Accenture PLC tanácsadó cég vasárnap közölte, hogy hat esztendő után megszakítja kapcsolatát a 33 éves játékossal, és már le is vette a fényképét a honlapjáról.

Woods ázsiója csökkent a Gillette borotvagyártónál is, amely szombat óta korlátozott szereplési lehetőséget ad neki a reklámokban. Az AT&T telekommunikációs vállalat is jelezte, hogy felülvizsgálja együttműködését az élsportolóval. A Nike, az EA Sports és Tag Heuer további támogatásáról biztosította a golfozót, akinek reklámbevételei évi 100 millió dollárra rúgnak.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×