INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

A popdíva saját vécépapírt vitt az interjúra

Infostart / InfoRádió
Mariah Carey kissé túlzásba viszi a dívaságot: egy angol tévécsatorna népszerű reggeli műsorába saját vécépapírt vitt, sőt külön emberei voltak arra, hogy leültessék őt a kanapéra.

A Buckingham palota épületét a kedvenc színével, rózsaszínnel világítaná ki, és sárga pillangók repkednének a brit királynő rezidenciája felett - legalábbis ez Mariah Carey terve, aki még Erzsébet királynénál is nagyobb személyiségnek képzeli magát.

Az amerikai énekesnő legutóbb azzal keltett feltűnést Angliában, hogy egy népszerű reggeli tévéshow-ba saját vécépapírgurigát vitt, sőt két embert csak azért foglalkoztatott, hogy segítsen neki leülni a kanapéra, nehogy összegyűrődjön a ruhája.

Hallottam, hogy igazi díva, és tudják mit? Úgy tűnik, az is - nyilatkozta a New magazinnak Kate Garraway műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy a 39 énekesnő annyi embert hozott magával a felvételre, hogy többen voltak, mint a show stábja.

Valakinek az volt a feladata, hogy Mariah előtt, háttal menjen, arra az esetre, ha a díva megbotlana és elesne. Többen a kamerák mögött álltak, és figyelték, hogy az énekesnőt a legjobb szögből filmezzék.

A címlapról ajánljuk