eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ismét Johnny Depp a világ legszexibbje

Idén Johnny Depp a földkerekség legszexibb férfija - legalábbis az amerikai People magazin olvasói szerint. A Karib-tenger kalózainak sztárja Hugh Jackmant taszította le az élről.

Hat év után ismét Johnny Deppet választották a világ legszexibb férfijának. A 46 éves színész így George Clooney és Brad Pitt után a harmadik, akit kétszer is a People magazin listájának élére szavaztak az olvasók.

A sztár után azóta bomlanak a nők, hogy a 21 Jump Street című sorozatban ifjú nyomozót alakított, mégsem ez, hanem a családjáért való rajongása teszi elbűvölővé - jellemezték a színészt a magazinban. Johnny Depp tizenegy éve él együtt kedvesével, a francia énekes-színésznő Vanessa Paradis-val, akitől két gyermeke született: Lily-Rose tíz-, Jack pedig hétesztendős.

A legszexibbek idei tizenötös listáján a második a Nász-ajánlat című filmben Sandra Bullock partnereként szerepelt Ryan Reynolds lett, míg a harmadik legkívánatosabbnak a Túl a barátságon egyik főszereplője, Jake Gyllenhaalt választották.

A rangsorban nem szerepel a tavalyi első helyezett ausztrál sztár, Hugh Jackman, ott van viszont többek között Robert Downey Jr., David Beckham és Robert Pattison.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×