INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Porschés törte össsze a rendőrautót Hódmezővásárhelyen

InfoRádió / MTI
Egy rendőr megsérült, egy járőrkocsi pedig összetört, amikor egy száguldozó autóst próbáltak megállítani a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság munkatársai szombatra virradóra az alföldi városban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A járőrök az éjszakai órákban vettek észre egy a városban száguldozó Porschét. Több rendőrautóval is a keresésére indultak, végül egy civil autóban ülő járőrpár észlelte a gépkocsit, ezért rádión segítséget kértek - mondta Szenti Szabolcs.

Néhány másodperc alatt megérkezett egy megkülönböztető jelzéssel ellátott rendőrautó, ezt észlelve a Porsche hirtelen befékezett. Ennek következtében a járőr kocsi hátulról a sportautónak, majd egy másik személygépkocsinak ütközött - tette hozzá.

A száguldozó sofőr autójával elmenekült a helyszínről, a gépkocsit Hódmezővásárhely külterületén a reggeli órákban találták meg a rendőrök, a sofőrt még keresik - tudatta a hadnagy.

A baleset következtében egy rendőr könnyebben megsérült, a rendőrautó pedig használhatatlanná vált. Az eset pontos körülményeit vizsgálják.

A címlapról ajánljuk