eur:
393.61
usd:
364.78
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Széthulló házassága miatt csont és bőr Angelina Jolie?

Aggódnak Angelina Jolie egészségéért az ismerősei; szerintük széthullóban van a színésznő házassága, ami nagyon megviseli őt.

Nem eszik rendesen Angelina Jolie, mert abban bízik, hogy karcsúságával újra el tudja csábítani férjét, Brad Pittet. "Ange a szemünk láttára fogy, vékonyabb, mint valaha. A kapcsolatuk Braddel hónapok óta romlik, Ange gyakran sír" - mondta a színésznő egy ismerőse a brit Closer című bulvármagazinnak.

A forrás hozzátette: úgy tűnik azonban, hogy minél vékonyabb a színésznő, férje annál kevésbé vesz róla tudomást.

"Angelina olyan sovány, hogy kilátszanak a csontjai. Segítségre van szüksége, mielőtt egyszerűen elfogy. A barátai figyeltek fel arra, hogy milyen szomorú mostanában, és mennyit küzd azért, hogy összetartsa házasságát" - magyarázta egy másik belső forrás az amerikai National Enquirer magazinnak.

A hat gyereket nevelő sztárpár otthonában a hírek szerint állandóak a veszekedések. "Brad néhányszor már lelépett, és egy ideig nem is aludtak egy ágyban" - fűzte hozzá a meg nem nevezett forrás.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×