eur:
400.36
usd:
367.33
bux:
74493.99
2024. október 15. kedd Teréz

Hazudott az arcára csillagokat tetováltató lány

Hazudott a lány, aki azt állította, hogy míg aludt, a kért három helyett 56 apró csillagot tetováltak az arcára. A belga fiatal elismerte: csak azért lódított, mert az apja őrjöngeni kezdett, amikor meglátta, mit művelt magával.

Maga kérte, hogy 56 csillagot tetováljanak az arcára, és nagyon tetszett neki az eredmény - vallotta be a belga Kimberley Vlaeminck. A lány elismerte, hogy hazudott, amikor azt állította: elaludt a tetoválószalonban, és mire felébredt, a kért három apró csillag helyett több mint négy tucat borította az arca bal felét.

A 18 éves Kimberley bevallotta: azért vádolta meg a tetoválóművészt, mert az apja őrjöngött, amikor meglátta, mit művelt magával. A lány akkor arról beszélt: lehetséges, hogy a szalon flamandul beszélő vezetője nem értette, amit ő angolul és franciául próbált neki elmagyarázni, aztán bejelentette, hogy beperli a férfit.

Rouslan Toumaniantz kezdetben váltig állította, hogy a lány azt kapta, amit kért, 56 csillagot, aztán bejelentette, hogy üzlete jó hírnevének megőrzése érdekében állja 28 darab lézeres eltávolításának költségét. Miután azonban Kimberley elismerte, hogy hazudott, a férfi visszavonta ajánlatát.

A tetováló nem bánja, hogy a belga lány esete miatt a világsajtó felkapta a nevét, még örül is annak, hogy egy kis reklámot csináltak neki. Mindenesetre nem akar még egyszer átesni ilyesmin, ezért mostantól minden hozzá betérővel nyilatkozatot írat alá, amelyben pontosan szerepel, milyen mintát szeretne.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×