eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Angela Merkel meztelenül a fesztiválon - nézze meg!

Marilyn Monroe-i pózban, meztelenül ábrázolja a németországi The Rose Monday fesztivál egyik figurája Angela Merkel kancellárt. A várható reakciókat megelőzendő lehet, hogy legalább egy bikinit adnak a bábura.

Február 23-án kezdődik Németországban a The Rose Monday fesztivál. A kölni, a düsseldorfi és a mainzi ünnepségek híresek arról, hogy meglehetősen tiszteletlenül bánnak a politikusokkal. A kölni bizottság azonban aggályosnak találta, hogy Merkelt meztelenül ábrázolják Marylin Monroe egyik kedvenc pózában, szemben a német nemzeti zászlóval.

Így azon gondolkoznak, hogy ráadatnak egy bikinit, mivel a műsort országszerte milliók nézik majd a tévében, az utcákon pedig egymillióan követik majd.

Amikor a merkeles kocsit bemutatták a médiának kedden, csupán két vékony német sas fedte a figura hatalmas kebleit. Akkor még az Express című napilap portálja úgy tudta, a bizottság döntött, és nem adnak Merkelre bikinit. "Legyünk pimaszabbak!" - idézte Markus Ritterbachot, a bizottság elnökét a lap. Azonban az előkészületekért felelős Christoph Kuckelkorn annyit mondott a Spiegel Online-nak, hogy "igenis, bikinit fog viselni, ez nem Düsseldorf!"

A két Rajna-menti város, Köln és Düsseldorf régi riválisai egymásnak a karnevál ügyében, és utóbbi mindig szatirikusabb, merészebb ötletekkel rukkol elő.

Úgy tűnik, a kancellár meztelen figurája nagyobb érdeklődést vált ki, mint az, amikor 2008-ban igen rövid ruhát viselt, amikor megjelent az oslói operában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×