eur:
386.55
usd:
355.48
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Műteni kellett a brutális szexuális erőszak miatt a hétéves kislányt

Műtétet kellett végrehajtani egy hétéves ausztrál kislányon, akit a 11 éves bátyjával együtt megerőszakoltak az iskolából hazafelé vezető úton. A brutális támadás miatt egy 19 éves fiatalember ellen emeltek vádat.

A testvérpár az iskolából tartott hazafelé egy parkon keresztül, amikor a 19 éves perth-i férfi rájuk támadt, és berángatta őket a bokorba.

Adam Bradley Field már korábban felkeltette az iskola pedagógusainak a figyelmét, mert észrevették, hogy a tanintézmény mosdója körül lebzsel; úgy kellett kitessékelni az iskolából.

A vádak szerint a férfi mindkét gyereket szexuálisan bántalmazta, mielőtt hazaengedte volna őket. A gyerekek szerencsére azonnal elmondták az édesanyjuknak, hogy mi történt.

A két gyereket kórházba szállították, és a kislányon később műtétet is végre kellett hajtani, hogy helyrehozzák a támadás során őt ért sérüléseket.

Field ellen egyelőre két rendbeli személyi szabadság megsértése és 13 évesnél fiatalabb gyermek elleni súlyos szexuális támadás a vád, de elképzelhető, hogy más, az üggyel nem kapcsolatos ügyekben is vádat emelnek ellette.

A férfi az első bírósági tárgyaláson nem védekezett, december 10-ig mindenképpen előzetes letartóztatásban marad.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×