eur:
386.51
usd:
355.47
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Étolajat fecskendezett bőre alá az eltorzult arcú asszony

A felismerhetetlenségig szabatta arcát egy koreai nő, aki annyira oda volt a plasztikai beavatkozásokért, hogy szilikon híján étolajat fecskendezett a saját bőre alá.

Az évek során annyi plasztikai beavatkozáson esett át Hang Mio-ku, hogy amikor Japánból visszatért szülőhazájába, Dél-Koreába, a szülei nem ismerték fel. A 48 éves asszony húsz esztendővel ezelőtt esett át az első műtéten, amit több tucat újabb követett.

A sebészek, akiket felkeresett, végül már nem voltak hajlandóak újabb operációt elvégezni Hang Mio-ku arcán: visszautasították, mondván, minden bizonnyal pszichés problémái vannak, kezeltetnie kellene magát.

Hazatérése után szülei először nem ismerték meg a nőt, ám amikor rájöttek, hogy valóban a lányuk került vissza, orvoshoz vitték. A doktor is felvetette, hogy Hangnak valamilyen mentális betegsége lehet, és terápiára küldte.

A kezelés azonban túl drágának bizonyult, így a nő egy idő után otthagyta, és újra fejébe vette, hogy megműtteti az arcát. Végül talált egy sebészt, aki hajlandó volt szilikoninjekciókat beadni neki, mi több, tűt és szilikont is kapott tőle, hogy maga végezhesse el a beavatkozást.

Aztán Hang, amikor kifogyott a készlet, szilikon helyett étolajat fecskendezett az arcbőre alá. A nő feje ettől olyan groteszk módon feldagadt, hogy a környékbeli gyerekek ventilátornak nevezték el hatalmas arca és vékony teste láttán.

Hang Mio-ku történetét bemutatta az egyik koreai tévécsatorna is, sok nézőnek pedig megesett a szíve az asszonyon: adományaikból elég pénz gyűlt össze, hogy legalább a maga okozta bajt helyrehozathassa. Az első műtét alkalmával az orvosok 60 grammnyi idegen anyagot távolítottak el az arcából, míg 200 grammnyit a nyakából szívtak le.

Mára Hang Mio-ku arca jelentősen kisebb lett, de még mindig torz és sebhelyek borítják. Úgy tűnik, most már a nő szembesült tettei következményével: azt mondja, vissza szeretné kapni a régi arcát.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

Kitart a fél százalékpontos (50 bázispontos) kamatcsökkentés mellett holnapi ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa - vélik egységesen a Portfolio által megkérdezett közgazdászok. Ezzel az irányadó ráta 7,25 százalékra csökken, ám a lendületes monetáris lazítás már a végéhez közeleg. Úgy tűnik, hogy a piac magáévá tette a jegybank óvatos megközelítését, és még év végére is 6,5%-os alapkamatra számít. Ugyanakkor az elemzők szerint hiába vesz vissza az MNB a kamatcsökkentésekből, az euró árfolyama így is 400 fölé fog emelkedni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×