eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

"Prosti lesz belőled, ha nem hízol tizenöt kilót"

Hízásra kényszerítette szobatársait egy kínai lány, akit a rendőrség most zsarolás miatt tartóztatott le. Li Csiao azzal fenyegette a vele együtt lakókat, hogy megöleti őket.

A nagyapja gengszterfőnök, aki bárkit el tud tüntetni - ezt állította Li Csiao szobatársainak, akik el is hitték a hazugságot, és attól kezdve két éven át mindenben engedelmeskedtek a lánynak.

Li előbb 2,5 millió forintnak megfelelő összeget szedett el az öt szobatárstól, amit aztán fogyasztószerekre és plasztikai műtétekre költött, és megbüntette a lányokat, ha azok valami rágcsálni valóval tértek haza, hogy jobb kedvre derítsék.

A hazug diáklány azt követelte egyik társától, Csing Csingtől, hogy hízzon 15 kilót két hónap alatt, aztán - mivel nem sikerült megtennie - három hónapon át megtiltotta neki, hogy megmossa az arcát.

Li később a másik négy szobatársát is fel akarta hizlalni, amiért nem segítettek Csing Csingnek a rá kiszabott "feladat" megvalósításában, és ismét pénzt követelt. Azt mondta, ha nem kapja meg, amit kér, eladja a lányokat prostituáltnak.

Csing Csing két év után elköltözött a szobából, és elmondta szüleinek, mit kellett átélnie. A család azonnal a rendőrökhöz fordult, akik hamarosan le is tartóztatták a zsarolót. Li állítólag azt mondta az egyenruhásoknak: csak viccből találta ki a gengszter nagyapáról szóló történetet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×