eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

A királynőnek fenntartott vécében drogozott az Oasis sztárja

A királynőnek fenntartott mellékhelységben kokainozott a brit miniszterelnök rezidenciáján - árulta el Noel Gallagher, az Oasis énekese. A selyemülőkés vécét hivatalosan csak Anglia regnáló uralkodója használhatja.

A britpop-korszakban, a kilencvenes években Noel Gallagher, az Oasis gitárosa egyike volt a legkeményebben bulizó sztároknak. Balhéiról gyakran számolt be a sajtó, ám korántsem mindegyikről.

Gallagher most, Russel Brand rádióműsorában vallott be, hogy a miniszterelnöki rezidencia királynőnek fenntartott vécében szippantott kokaint egy partin, még 1997-ben. "Úgy emlékszem, kellemes hely. Selyem volt az ülőke, meg minden" - mondta.

"Ezek a lázadás napjai voltak" - jegyezte meg a zenész. Az illemhelyet - amelyet hivatalosan csak a regnáló uralkodó használhat - egyébként bárki megnézheti, ha részt vesz a miniszterelnök lakóhelyét, a Downing Street 10-et bemutató sétán.

Noel Gallagher sosem csinált titkot abból, hogy drogozott, ám állítása szerint egy évvel a vécés eset után letette a szert. A mostani interjúban is nyíltan beszélt a dologról. "Ne feledd el - mondta a műsorvezetőnek, aki egyébként jó barátja - már azelőtt is használtam kábítószert, hogy bekerültem a bandába."

"A három első albumot kábítószerek hatása alatt írtuk. Van, hogy arra gondolok: talán újra drogoznom kellene, és minden újra nagyszerű lenne, de az ilyen gondolatok csupán egy pillanatig élnek" - fűzte hozzá a zenész.

Címlapról ajánljuk
Szenvedélybeteg család harcaiban mindenki vesztes, de leginkább a gyermek

Szenvedélybeteg család harcaiban mindenki vesztes, de leginkább a gyermek

Nemcsak mentálisan, hanem egészségileg is súlyosan sérülhetnek azok a gyerekek, akiket szenvedélybeteg szülők nevelnek – mondta az InfoRádióban Frankó András. A családterapeuta szerint sokan elveszítik a gyermekkorukat az önhibáztatás és az óriási terhek miatt, melyeket a szenvedélybeteg szülők miatt kell hordozniuk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×