eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ötéves lányt bocsátott áruba két szerető

Azzal gyanúsítanak egy San Antonio-i párt, hogy áruba akarták bocsátani a nő ötéves lányát, hogy így fizessenek egy használt autóárt, egy lakásért és a nő másik, tízhónapos lányának felügyeletéért.

A 25 éves Jennifer Richards-ot és egyébként házas barátját, a 40 éves Sean Michel Blockot azzal gyanusítják, hogy pedofil honlapot tartottak fenn. Az FBI információi szerint Block olyan üzenetet küldött, miszerint barátnője szívesen áruba bocsátja ötéves lányát.

Cserébe egy lakást és egy használt autót kaptak volna, valamint felvigyáztak volna Richards tízhónapos lányára. Õt később tervezték "eladni". Ráadásul a pár megfenyegette a hatóságok informátorát.

A két gyermeket már kivették a pár kezei alól, még mielőtt az üzletet nyélbe ütötték volna. Az átvizsgált számítógépen további pedofil felvételeket találtak.

Block felesége a múlt héten adott védelmi megbízást 14 éves gyerekére, és pénteken nyújtja be válási keresetét.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×