eur:
389.22
usd:
363.72
bux:
68243.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Legjobb barátját keresi Paris Hilton

Alig ért véget az előző valóságshow, amiben új barátokat keresett Paris Hilton, a hölgy újabb szériát indítana, ráadásul nem az általa imádott Los Angelesben, hanem Londonban. Elsősorban hölgyek jelentkezését várja, de férfiak is benevezhetnek, habár a hírességnek van kedvese.

Új sorozatot forgatott Paris Hilton Los Angelesben, My New Best Friends Forever címmel (Paris Hilton legújabb barátai), miután korábban már szerepelt a The Simple Life ("egyszerű élet") címet viselő valóságshowban, ahol Nicole Ritchie volt a párja.

Az új sorozatot szeptember 30-án kezdik el sugározni. A képernyőn húsz barátjelölt fog küzdeni a híresség kegyeiért.

A 27 éves Paris Hilton olyan jól érezte magát az eddigi forgatásokon, hogy szeretné mindezt megismételni Angliában is. "Mindenki tudja, hogy imádom Los Angelest, de el kell mennem Londonba!" - jelentette ki Hilton.

Elképzelései szerint új barátjának szenvedélyesnek kell lennie, lépést kell tudnia tartani vele, és nem lehet olyan valaki, aki hátbatámadja őt. Továbbá nem lehet 18 évesnél fiatalabb és 28-nál idősebb sem, aki el akarja nyerni a szállodalánc-örökös kegyeit, és passzolnia kell Paris Hilton stílusához.

Hilton elsősorban hölgyekre számít, de jelentkezhetnek férfiak is, mindenesetre leszögezi: nagyszerű kedvese van a rocker Benji Madden személyében, aki Nicole Ritchie ikertestvére.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×