eur:
388.81
usd:
361.79
bux:
67944.21
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Már 38 éve bukik meg a vizsgáin, de nem adta fel

Siv Csaran már nyugdíjas, de még mind a mai napig azzal küszködik, hogy letegye az érettségi vizsgát. Azt mondja, nem adja fel, ha kell, élete végéig tanul.

A 74 éves indiai férfi 38. alkalommal vágott neki a középiskolai vizsgáinak, de ezúttal sem járt sikerrel. Elsőként 1969-ben próbálkozott, és a sokszori ismétlés ellenére úgy tűnik, még távol van a céltól.

A legutolsó alkalommal az angol vizsgáját 14 százalékosra teljesítette, a természettudományokból 17 százalékos eredménnyel végzett, matematikából pedig mindössze 5 százalékossal.

Csak hindi nyelvből volt némi esélye a 34 százalékos eredményével, de még ez is kevés volt a sikerhez.

A férfi nem sajnálja, hogy 15 éves gyermekek között kell magolnia a tantárgyakat, mint mondta, elhatározta, hogy levizsgázik, és ha kell, élete végéig készül rá. Siv Csaran megélhetését egyébként farmja biztosítja.

Szomszédjai és barátai mindenesetre szurkolnak neki. Mint mondták, lehet, hogy a legrosszabb tanuló mellett laknak, az azonban bizonyos, hogy Isten igen csak próbára teszi a férfit.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×