eur:
398.71
usd:
364.11
bux:
74011.67
2024. október 9. szerda Dénes

Több mint egy éve megállás nélkül csuklik

Vannak dolgok, amelyek soha sem érnek véget. Ilyen a brit Christopher csuklása is, amely 15 hónapja nem akar elállni. A férfi most azon gondolkodik, hogy megműtteti magát.

Hiába ivott meg egy pohár vizet, hiába ijesztették meg, Christopher Sands 15 hónapja nem tudja abbahagyni a csuklást.

A 24 éves fiatalember problémája tavaly februárban kezdődött. Mivel azóta két másodpercenként húzódik össze görcsösen a rekeszizma, így több mint 10 millió csukláson van túl.

A brit férfi emiatt sem aludni, sem enni nem tud rendesen, sőt munkáját sem tudja ellátni, hiszen korábban egy rockbanda háttérénekeseként tevékenykedett.

Az orvosok már számos eljárással megvizsgálták, de nem jöttek rá, mi okozhatja a csuklást. A férfi most azt reméli, hogy ha kés alá fekszik, kiderül problémájának oka, és orvosolható is az.

Egy biztos: a brit férfi egyelőre nem döntött rekordot hosszan tartó csuklásával, a leghosszabb ideig ugyanis egy amerikai férfi, Charles Osborne csuklott, aki 1922 és 1990 között nem tudta leállítani a rekeszizma folyamatos összehúzódását.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×