eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

A nők lelki társat és házasságot akarnak

A legtöbb nő egy életen át tartó elkötelezettséget vár partnerétől, nem hosszú távú kapcsolatok sorozatára vágyik - derül ki egy friss kutatásból.

A fiatal nők elsöprő többsége, több mint kilencven százaléka azt reméli, hogy egyszer majd feleségül veszik, míg hatvan százalékuk arról nyilatkozott: több hosszú, komoly kapcsolaton van már túl, a házasságig azonban nem jutott el - derül ki a More magazin felméréséből.

Rengetegen gondolják úgy, hogy hiába a kutatás, sosem találják majd meg lelki társukat, aki ráadásul még hűséges is hozzájuk - ez a tulajdonság a megkérdezettek 89 százaléka számára a legfontosabbak közé tartozik.

Sokan bevallották, hogy akadtak már férfiak, akik összetörték a szívüket vagy játszottak az érzelmeikkel.

A magazin kutatásának célja az volt, hogy kiderítse, mit is várnak ma a fiatal nők kapcsolataikról. A válaszokból kiderült: 53 százalékuk szeretne megházasodni, mielőtt gyereket szül, 40 százalékuk pedig úgy gondolja, hogy a válás túl könnyű megoldás a családi problémákra.

Bár a trendek mást mutatnak, a nők szerint a 25 éves kor az ideális a megállapodásra, házasságkötésre - véli a lap szerkesztője. Lisa Smosarski rámutatott: szó sincs arról, hogy a fiatal nők hosszú távú kapcsolatok sorozatára vágynak. Ebben a korban már olyan partnert szeretnének, akivel megértik egymást, és tervezhetik az esküvőt.

A felmérésből az is kiderült, hogy 25 évesen a válaszadók fele már túl volt két komoly kapcsolaton, és átlagosan öt szexuális partnerrel volt viszonya.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×