eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Cher: "Megőrültem Tom Cruise-ért!"

Cher elárulta, hogy odavolt a fiatal Tom Cruise-ért. Az énekesnő és a pályája elején járó ifjú színész többször randevúzott is, ám a szoros forgatási naptár elszakította őket egymástól.

Cher már két évtizede befutott sztár volt, amikor a nyolcvanas évek közepén egy fehér házi partin találkozott az akkor mindössze 23 éves Tom Cruise-szal, akinek a csillaga akkoriban kezdett emelkedni.

Az énekesnő Oprah Winfrey show-jában elárulta: az ifjú tehetség azonnal elbűvölte. "Megőrültem érte" - vallotta be a Cruise-nál 16 évvel idősebb, most 61 esztendős híresség.

Cher szerint Tom Cruise meglehetősen félszeg fiatalember volt, aki nagyon nehezen szokta meg, hogy híres. "Félénk volt. Azt mondta, az iskolában bambának tartották, senki sem beszélgetett vele" - emlékezett vissza az énekesnő.

Bambának tartották

A show-ban Cher arról is beszélt, hogy egy különlegesen hosszú éjszakát töltött fiatal lovagja karjai közt. "Igazi nagy románc lehetett volna" - bizonygatta a sztár.

A hírek szerint Cher és Tom Cruise hónapokon át randevúztak. Kapcsolatuknak a kevés szabadidőt hagyó forgatási naptár és az vetett véget, hogy a színész találkozott a nála 6 évvel idősebb Mimi Rogersszel, akit később feleségül is vett.

Cruise három év után vált el első nejétől, majd Nicole Kidman ausztrál színésznővel kötött házasságot, akivel útjaik 11 év után, 2001-ben váltak el. Harmadik felesége a Dawson és a haverok című tinisorozat sztárja, Katie Holmes lett: 2006-ban kötötték össze az életüket.

Chernek is a háta mögött van már két házasság. Az első, Sonny Bonóval 11 évig tartott, míg a második, amelyek a rockzenész Greg Allmannel kötött, mindössze kilenc napig. Az énekesnőnek most nincs partnere, utolsó komoly barátjával, Rob Camillettivel 15 éve szakított.

"A randizás fura dolog. Nem minden férfi érzi magát kényelmesen a társaságomban. Chernek lenni, a férfinak pedig megtartani a pozícióját, igen nehéz" - magyarázta az énekesnő.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×