eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Bond-számon dolgozik a sztárénekes, de lehet, hogy feleslegesen

Amy Winehouse is ír egy számot az új James Bond-filmhez. Lehetséges azonban, hogy dala mégsem lesz benne a szuperprodukcióban.

Mark Ronson producerrel közösen dolgozik egy új, James Bond témájú dalon a kábítószeres botrányairól híres angol énekesnő, Amy Winehouse, aki már az új albumát is készíti.

Ennek ellenére nem biztos, hogy a dal benne is lesz a filmben, az énekesnő ugyanis hivatalosan nem állapodott meg a filmkészítőkkel.

Azt a producer is tudja, hogy minden bizonnyal számos híres énekessel kell megküzdeniük majd azért, hogy Amy adhassa elő a főcímzenét. Esélyüket növeli talán az, hogy egy tucatnyi témát is kitaláltak az énekesnővel, így ha a film alkotóinak nem tetszik az általuk bemutatott, elő tudnak állni egy újabbal.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×