INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

"Már nem lehet nagy pénzt keresni a szexszel"

InfoRádió / MTI
A lanyha forgalom miatt bezár a legrégebbi bordélyház Hamburg piroslámpás negyedében. Az 1948-ban megnyitott, családi vállalkozásként működő Luxor hotelt eladták egy befektetőnek.

A jövő hónapban bezár a Luxor hotel - írta Waltraud Mehrer madámra hivatkozva a Hamburg Morgenpost és a Bild.

A madám szerint a könnyen elérhető internetes pornó, a növekvő callgirl-hálózatok és a zajos diszkók és táncos szórakozóhelyek miatt hanyatlik az üzlet. "St. Pauliban ma már nem lehet nagy pénzt keresni szex árusításával" - mondta a lapok szerint a madám. Hozzátette: ma már csak olyan bárokban van üzlet, ahol a nők az asztalon táncolnak.

A kupleráj az 1970-es években élte fénykorát, heti hét napon át tartott nyitva, 12 prostituálttal. "Annak idején a vendégeink jól voltak eleresztve, nem voltak skótok. Mostanra ez is megváltozott" - panaszolta Waltraud Mehrer.

A Luxor hotel ma négy prostituáltat alkalmaz, és csak keddtől csütörtökig van nyitva. "Valaha éjszakánkét kétezer eurót is megkerestem. Ma már csak álmodozom ilyesmiről" - mondta el az egyik "lány", Nicole, a Morgenpostnak. "Egy éve vagyok itt, és jó, ha műszakonként leesik 200 euró" - tette hozzá.

A címlapról ajánljuk