INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Patkányarcút csinált a botox a sztárból

Infostart / InfoRádió
Az egykor vörös, göndör hajú, tejfehér bőrű sztár, Nicole Kidmen nem volt klasszikus hollywoodi szépség. Most azonban az. De hogy ezzel veszített, vagy nyert, az nem egyértelmű.

Nicole Kidman mostanában általában egyenes, szőke frizurával jelenik meg a mozivásznon, tökéletes bőrrel, amelyen még egy halovány ránc sem látható. Mindez azonban már a szépészeti beavatkozásoknak köszönhető.

A negyvenéves Oscar-díjas színésznő sokak szerint egyszerűen túl sok Botox-kezelést kapott, amely szinte már színészi képességeit is korlátozza. Az ausztrál sztár mindig is tagadta, hogy részesült volna ilyen beavatkozásban. Azt állította: rajta minden természetes.

Kanada egyik legnagyobb szépészeti klinikájának vezetője azonban ezt cáfolta, mondván: Nicole Kidman az egyik leglelkesebb vendége. Elárulta, hogy a színésznő a nagy események, például egy Oscar-gála előtt két-három héttel veszi igénybe a szolgáltatásukat, és kér egy Botox-kezelést, hogy a nagy napon tökéletesen nézzen ki.

Mindennek azonban hosszú távon igen káros hatása van. Az arcbőrbe fecskendezve a Botox megbénítja a mimikai izmokat, így azok képtelenek lesznek ráncok kialakítására.

Hatása azonban időleges, az anyagban lévő toxin lebomlásával az izmok újra működnek. Hosszan tartó vagy többszöri kezelésre az izmok azonban visszafordíthatatlanul sorvadnak, emiatt a kezelésben résztvevők egyre kevésbé képesek bármit is kifejezni az arcukkal.

Sokak szerint az ausztrál sztár is ennek köszönheti, hogy az Oscar-gálán az arca sokkal inkább egy patkányéra hasonlított, mint egy boldog díjazottéra. Bár a szobrot könnyek között vette át, arca mégis kifejezéstelen volt.

De a pletykák szerint nem ő az egyetlen, aki a mérgező anyagból készült szer beadatásával teszi tönkre mimikáját. A pletykák szerint rendszeresen jár ilyen beavatkozásra Celine Dion, Madonna, Cher és Sylvester Stallone is.

A címlapról ajánljuk