INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Énekesnő akar lenni a luxusprostituált, aki megbuktatta a kormányzót

Infostart / InfoRádió
Énekesi karrierre tör az a luxusprostituált, akinek szolgálataiért óránként négyezer dollárt (680 ezer forintot) fizetett New York kormányzója. A politikus, Eliot Spitzer végül lemondani kényszerült.

Minden jel szerint megpróbál anyagi hasznot húzni a hirtelen jött hírnévből Ashley Alexandra Dupré.

A 22 éves lány eddig luxusprostituáltként dolgozott, és négyezer dolláros órábérért kínálta szolgálatait. Ügyfelei között volt a New York-i kormányzó, Eliot Spitzer is, aki szerdán jelentette be, hogy a botrány miatt lemond.

Ashley Alexandra Dupré néhány órával a botrány kirobbanása után már feltöltötte egyik számát egy internetes zenei oldalra, ahol 98 centért (170 forintért) lehet meghallgatni a dalt, és ezt meglehetősen sokan meg is tették.

A szolgáltatás azon elv alapján működik, hogy minél nagyobb az érdeklődés, annál drágábban lehet a dalt letölteni. A 98 cent a lehető legmagasabb összeget jelenti, és figyelemre méltó, hogy első száma, a Can You Handle Me, Boy? című dal még csak 9 centért volt letölthető.

A zenei oldalt üzemeltető cég szóvivője kiemelte: a Move Ya Body című dal utáni érdeklődés nagyobb mértékben nőtt, mint a népszerű előadók számainak esetében.

A 22 éves lány azt reméli, hogy Unspoken Words (Ki nem mondott szavak) című albumának értékesítése megugrik, miután neve ismertté vált.

Erre minden esély megvan, hiszen csütörtökön több mint négy millióan látogattak el a luxusprostituált MySpace-oldalára, és ott százezrek hallgatták meg számait.

Ashley Alexandra Duprét közben az egyik férfimagazin is felkérte egy fotózásra.

A címlapról ajánljuk