eur:
401.35
usd:
366
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Mariah Carey és a borzalmas csúnyaság

Kis híján otthagyta legújabb filmje forgatását Mariah Carey, amikor meglátta, hogy a rendező milyen műorrot szánt neki. Az egyébként gyönyörű énekesnő szinte sokkot kapott, amikor kiderült, hogy mennyire el akarják csúnyítani.

Nem sokon múlt, hogy Mariah Carey otthagyja a Tennessee című film forgatását, amikor meglátta, milyen műorrot szán neki Aaron Woodley rendező.

A szép énekesnőt akkor kérték fel a Krystal nevű pincérnő szerepére, amikor az eredetileg kiválasztott Janet Jackson visszamondta a forgatást.

Ráadásul a műorr mellett hatalmas, bozontos szemöldököt is viselnie kellene a popsztárnak. "Mariah a legaranyosabb ember, akivel együtt dolgoztam - mindenki imádja. Ám meglehetősen kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy elcsúnyították volna a filmben" - mondta egy, a forgatáson dolgozó forrás.

"Amikor meglátta az orrot, felhívta az embereit és közölte velük, hogy visszamondja a filmszerepet. Nem hisztizett, csak nagyon elbizonytalanodott a szerepét illetően" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő forrás.

Más kérdés, hogy végül a film várható sikere erősebbnek bizonyult hiúságánál, így némi győzködés után beleegyezett, hogy mindent megtesz (és felvesz) a film sikere érdekében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Gyenge hét után próbálnak javítani az amerikai tőzsdék

Gyenge hét után próbálnak javítani az amerikai tőzsdék

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×