eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Victoria Beckham bomlasztotta a Spice Girlst

Victoria Beckham elismerte, ő az oka annak, hogy a Spice Girls lemondta koncertjeit, és ismét feloszlik.

David Beckham felesége elmondta: minden energiájával arra törekszik, hogy sikeres divattervező legyen, és soha többé nem akar együtt énekelni Mel B-vel, Geri Halliwell-lel, Emma Buntonnal és Mel C-vel.

A 33 éves énekesnő közölte, hogy csak gyermekei miatt vállalta el, hogy ismét koncertezni kezd, mert meg akarta mutatni, hogy az édesanyjuk egyszer popsztár volt.

"Sokszor átgondoltam a dolgokat. Többé nem vagyok benne a zeneiparban, ezentúl a divatban utazom majd. Összerakok egy csapatot, és ez lesz a fő feladatom, amint a hónap végén befejezzük a koncertezést. Ez lesz az utolsó lehetőség, ahol együtt lehet látni a Spice Girls tagjait a színpadon" - mondta Victoria Beckham.

A hosszú szünet után újra összeálló együttes pénteken jelentette be, hogy lerövidítik a Spice Girls decemberben indított világturnéját. A brit csapat utoljára február 26-án Torontóban lép fel, így elmarad az ausztráliai, a kínai, a dél-afrikai és az argentin koncert.

Hivatalosan személyes és családi okokkal indokolták az újabb szétválást, ugyanakkor sejteni lehet, hogy a rossz jegyeladási adatok is közrejátszottak a döntésben.

Victoria Beckham eddig napszemüvegeket és farmereket tervezett, egyes becslések szerint akár 30 millió dollárt is kereshet a divat világában. A Spice Girls felélesztésével ugyanakkor 40 millió dollárt keresett mindössze négy hónap alatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×