eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Élete kalandjára emlékezteti az illat a sztárt

A skót színész, Ewan McGregor igent mondott egy parfümreklámban való részvételre. De hogy miért, arra meglepő magyarázatot adott.

Élete egyik legkedvesebb kalandjára emlékezteti a Trainspotting színészét a Davidoff parfümgyár új illatának neve. A terméket Adventure (kaland) néven hozzák forgalomba.

A 36 éves sztár kedveli az izgalmas utazásokat, és a nagy motorozásokat. A színész azután vált ezen izgalmak szerelmesévé, miután 2004-ben leforgatta a Hosszú motorozás című filmjét, egy dokumentumfilm sorozatot.

A filmben látható, ahogy a színész Charley Boorman-nel közösen kilenc hónapon át tervezte, majd megvalósította három hónapos útját, amely Londonból Európán át Ázsiába, majd Kanadába és az Egyesült Államokba vezetett, és New York-ban ért véget.

A két főszereplő a bukósisakra és a motorra szerelt kamerákkal lefilmezte az egész utat, a felvételekből pedig egy sorozat készült.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×