eur:
397.79
usd:
359.05
bux:
74313.71
2024. október 1. kedd Malvin

Halálos fenyegetések miatt vonult illegalitásba az örökös

Halálos fenyegetéseket kapott, ezért bujdokolni kényszerül a világ leggazdagabb kutyája. Trouble 12 millió dollárt örökölt a gazdájától, a hoteltulajdonos Leona Helmsley-től.

A hófehér máltai selyemkutya a milliárdos Leona Helmsley állandó kísérője volt egészen az asszony augusztusi haláláig, akkor pedig megörökölte tőle a hatalmas vagyont.

Szegény Trouble azonban nem tudja gondtalanul élvezni a gazdagságot: húsz halálos fenyegetést is kapott, ezért bujdokolni kényszerül; a New York Post úgy tudja, hogy egy magángéppel vitték el Floridába.

A kiskutya nem csak a pénz miatt szerzett ellenségeket, hanem amiatt is, mert állandóan harap. "Álnéven" volt kénytelen menekülni, nehogy a "rosszakarói" a nyomára bukkanjanak.

A kutya vagyonát egy alap kezeli, amelynek vezetője, John Codey a CBS amerikai televíziós csatornának azt mondta, hogy Trouble évente összesen háromszázezer dollárt (51,5 millió forintot) "költ": ennyibe kerülnek a biztonsági őrök, az orvosi ellátás, az étkezés - saját szakácsa van, aki főz a számára - és kutya ápolása.

Leona Helmsley nem csupán a kutya evilági jövőjéről gondoskodott; a végrendeletében azt is meghagyta, hogy halála után Trouble-t mellette helyezzék örök nyugalomra.

Ha Trouble meghal, a maradék pénzt jótékonysági célokra fordítják majd.

Címlapról ajánljuk
Küszöbön a hátraarc – Kína lemondhat a gazdasági világelsőségről?

Küszöbön a hátraarc – Kína lemondhat a gazdasági világelsőségről?

A folyamatos gazdasági lassulás miatt Kína szelete a világgazdaság tortájában zsugorodásnak indulhat – mondta az InfoRádióban a Danube Institute vezető kutatója. Horváth Csaba Barnabás szerint ezzel együtt az ázsiai ország megtarthatja az Egyesült Államok mögötti második helyét a világhatalmak rangsorában, ugyanakkor az újonnan iparosodó, gyorsan fejlődő dél-ázsiai országok is egyre kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek.

Gulácsi Péter kimaradt a keretből, Angliából hívott meg újabb újoncot a kapitány

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretét. A névsorban ismét szerepel újonc, a nyáron Angliába szerződött Szűcs Kornél. Még nagyobb meglepetés, hogy Gulácsi Péter, aki a legutóbbi forduló után is beválasztottak a Bundesliga „Hét csapatába”, kimaradt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×