eur:
397.62
usd:
358.4
bux:
74128.79
2024. október 1. kedd Malvin

Meggyilkolhatták a főiskolás pornóst

Eltűnési ügyben nyomoztak a rendőrök egy titokban pornószínésznősködő főiskolai hallgató után, valószínű azonban, hogy a lány azért nem jelentkezett már napok óta, mert meghalt. Az egyenruhások az eljárás során megtalálták egy fiatal nő holttestét, azt azonban egyelőre még nem tudták megállapítani, hogy a diáklányé-e. A rendőrök most a gyilkost keresik.

Valószínű, hogy a múlt hét pénteken eltűnt főiskolai hallgató, Emily Sander tetemét találták meg a rendőrök körülbelül 80 kilométerre El Doradótól, a várostól, ahol a lány élt.

A rendőrök nem árulták el, milyen állapotban és hogyan találtak rá a fiatal nő holttestére, amelyet hamarosan felboncolnak.

Emily Sandert utoljára múlt pénteken látták El Doradóban: egy férfi társaságában lépett ki egy bárból. A férfit azóta azonosították, a neve Isarel Mireles. A lány és ő korábban nem ismerte egymást.

A rendőrség a 24 éves Mirelest és annak 16 éves, várandós barátnőjét is keresi, miután a férfi által bérelt motelszoba ágyán és padlóján jelentős mennyiségű vért találtak a nyomozól. Arra az autóra, amelyet a pár bérelt, kedden bukkantak rá a Texas állambeli Vernonban, ahol Israel Mirelesnek több rokona él.

A 18 éves főiskolai hallgatóval történtek azért kaptak nagy nyilvánosságot, mert a lányról korábban több pornófotó jelent meg Zoey Zane néven az egyik népszerű, felnőtt tartalmakat bemutató internetes portálon.

Õ volt a legszabadabb lány, akit ismertem. Nagyon izgatta, hogy végre a saját lábára álljon, és csinálhasson valamit egyedül. Készen állt arra, hogy a saját kezébe vegye az élete irányítását - mondta Nikki Watson, Emily Sander közeli barátnője.

A lány szerint barátnője nemrég szerződést kötött az internetes honlappal, amely megvette volna a képeit, erről pedig beszámolt a szüleinek is hálaadáskor, Emily nagymamája szerint azonban ez képtelenség, a családon belül nem esett szó ilyesmiről.

A diáklány barátja, a 20 éves Michael McAllister is megszólalt az ügyben. A fiú segített Emily Sandernek befejezni az iskolát, és ő bátorította, hogy menjen főiskolára.

Klipeket szeretett volna koreografálni. Ez volt az oka, hogy az internetes dolgot csinálta, hogy egy kis nyilvánosságra tegyen szert - magyarázta a fiú, akivel Emily szeptemberben szakított, mert az nem helyeselte a pornós vállalkozást.

A rendőrség szerint a lány pornós ügyének nincs köze eltűnéséhez.

Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×