eur:
397.19
usd:
357.57
bux:
74102.13
2024. október 1. kedd Malvin

Testével gyűjt adományokat a prostituált

Lehetőségei szerint gyűjt pénzt a legnagyobb chilei jótékonysági szervezet számára egy santiagói prostituált: 27 "munkaóra" keresetét ajánlotta fel a számukra.

Maria Carolina hírességgé vált a konzervatív katolikus országban a felajánlásával: a lapok címoldalon foglalkoznak a jó szívével, és sorra hívják meg a tévécsatornák beszélgetős műsoraiba.

"Már meg is vannak a kliensek mind a 27 órára, és egyikük előre ki is fizette a menetet; jó cselekedetnek tekinti" - mondta el a pénteken kezdődő adománygyűjtő akcióról Maria, aki azt is közölte: négyezer dollárt (690 ezer forintot) sikerült összegyűjtenie.

A prostitúció legális Chilében, a jótékonysági szervezet pedig rendszeresen kér fel sztárokat, hogy pénzt gyűjtsön a szegények megsegítésére. Az "erkölcstelen" tetteket ugyan nem bátorítják, de el fogják fogadni Mariától a pénzt - mondta a kampány szervezője, Mario Kreutzberger.

Maria Carolina az interneten hirdette meg jótékonysági akcióját, és nem lát benne semmi kivetnivalót. "Vannak nálam sokkal erkölcstelenebb emberek, akik rendszeresen adnak pénzt jótékony célokra. Az egyetlen különbség, hogy én nem is tagadom, hogyan keresem a pénzt" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×