eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Botrányos sztárválás: több milliárd a tét

Nehéz napokat él át az amerikai kosárlabdázás egyik legnagyobb sztárja, Shaquille O'Neal. A Miami Heat játékosa ugyanis válik feleségétől, ráadásul nem a legszebb körülmények között: jelenleg ott tartanak, hogy bírósági végzéssel próbálnak kutakodni egymás pénztárcájában.

Az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) utóbbi évtizedének egyik legnagyobb csillaga Shaquille O'Neal nehéz időszakon megy keresztül, hiszen válik feleségétől, négy gyermekük anyjától.

A sportoló és felesége, Shaunie Nelson ötéves házassága idén év elején ment véglegesen tönkre. A Miami Heat kosarasa szeptemberben keresetet nyújtott be Floridában, azzal vádolva feleségét, hogy eltitkolja előtte anyagi helyzetét, "különös tekintettel egyes, kizárólag az ő, vagy más személyek nevén lévő ingatlanokra".

Természetesen a feleség sem hagyta annyiban a dolgot és ellenkeresetet nyújtott be, melyben elsősorban férje NBA-szerződésének részleteire kíváncsi. Nem is csoda, hiszen a hírek szerint Shaquille O'Nealt 100 millió dolláros (17,5 milliárd forintos) kontraktus köti jelenlegi csapatához.

A házaspárnak négy közös gyermeke van: Shareef hét, Amirah öt, Shaqir négy, Me'Arah pedig egy éves.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×