INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

A szupermodell is aggódik a pénze miatt

Infostart / InfoRádió
Gisele Bündchen, a világ leggazdagabb szupermodellje is figyelemmel kíséri a gazdasági híreket, és aggódik a dollár értékvesztése miatt, ezért újabban euróban kéri fizetését.

A 27 éves brazil modell bizonytalan a dollár értékállósága kapcsán, ezért jobban szereti, ha euróban kapja meg a pénzt a divatbemutatókért és a reklámokért.

Egy hajápolási termékeket gyártó cégnek egyenesen kikötötte, hogy euróban fizessenek neki, és a Dolce & Gabanna is ebben a pénznemben fizet a brazil szépségnek.

Gisele Bündchen az év első felében 30 millió dollárt (5,1 milliárd forintot) keresett, és bár jócskán van mit a tejbe aprítania, neki sem mindegy, hogy vagyona mennyit is ér.

Testvére, aki egyben menedzsere is, elismerte, hogy a szerződésekben szereplő összegekről már euróban tárgyalnak, mert egyáltalán nem lehet tudni, hogyan alakul az amerikai pénznem sorsa.

A dollár a múlt héten jelentősen gyengült az euróhoz képest. Szerdán története során első ízben az euró jegyzése 1,45 dollár fölé is került a New York-i pénzpiacon.

A címlapról ajánljuk