eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Baleset miatt teljes útzár a 81-es főúton, Kisbér és Mór között

Két személyautó frontálisan ütközött a 81-es főúton, Mór közelében, jelenleg teljes útzár mellett tart a mentés - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Elhunyt annak a balesetnek a legsúlyosabb sérültje, amely a 81-es főúton, Kisbér és Mór között történt szerdán délután, amikor két személyautó összeütközött.

Mór város tűzoltóparancsnoka, Horváth Péter őrnagy a helyszínről elmondta: az összeütközött járművek egyike magyar, a másik német rendszámú. Utóbbiban hárman, két középkorú nő és egy férfi, a magyar autóban egy fiatal férfi utazott. A tűzoltóknak az autók sofőrjeit úgy kellett kivágniuk a járművekből. Az elhunyt férfi a magyar autó sofőrje volt, aki egyedül utazott a járműben.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a 81-es főutat Kisbér és Mór között lezárták, a forgalmat Pusztavám felé terelik el.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje, Koltai Zsolt tűzoltó őrnagy elmondta: a jelenlegi információk alapján úgy tűnik, hogy egy harmadik személygépkocsi is érintett a balesetben, ám e járművet csak kisebb, karcolásos sérülés érte.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×