eur:
389.62
usd:
361.99
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Frédi, az alkoholista

Egy amerikai klinikán kezelték John Goodman színészt alkoholizmusa miatt. A Flintstone család című mozifilmben Frédit alakító művész saját bevallása szerint önként vonult be, hogy "élete hátralévő részében józan maradhasson".

Egy amerikai klinikán próbálták meg kigyógyítani alkoholizmusából John Goodmant. Az amerikai színész - akinek a nevéhez olyan mozik fűződnek, mint a Flintstone család, A nagy Lebowski és a Blues Brothers 2000 - közleményében úgy fogalmazott: az ő döntése volt a gyógykezelés.

"Saját önszántamból tettem meg a szükséges lépéseket, hogy életem hátralévő részében józan maradhassak" - fogalmazott. Az a közleményből nem derült ki, hogy az 55 éves színészt mikor és mennyi ideig kezelték.

John Goodmant egyébként hétszer jelölték Emmy-díjra, ám egészen az idei gáláig nem tudott nyerni, idén azonban a Magyarországon is látható, A színfalak mögött című sorozat egy mellékszerepéért megkapta az elismerést.

A színész a jelek szerint a televíziós sorozatokban a legsikeresebb, hiszen a Roseanne sorozatban nyújtott teljesítményéért Golden Globe-díjat is kapott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×