eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Kerékpárját toló férfit gázolt halálra Kisbér polgármestere

Komárom és Kisbér között a 13-as főúton Kisbér polgármestere elgázolt egy biciklit toló férfit, aki helyszínen belehalt sérüléseibe.

A 62 éves kisbéri áldozat az út menetirány szerinti jobb oldalán tolta kivilágítatlan kerékpárját, amikor a baleset bekövetkezett - mondta el a vasárnap esti ütközés körülményeiről az MTI kérdésére a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Csonkáné Huszár Anita sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy az autót Kisbér polgármestere, Udvardi Erzsébet vezette.

A rendőrség elmondta, az autót vezető sofőr nem volt ittas, és nem hagyta el a baleset helyszínét. Az áldozat gondnokság alatt állt, csökkent mértékben volt beszámítható. Az ügy körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

A kisbéri polgármester hétfőn nem állt munkába, a hivatalban elmondták, hogy az egyébként orvosként dolgozó Udvardi Erzsébetet megviselte a tragédia.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×