eur:
396.16
usd:
354.59
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Nemet mondott David Beckham a Született feleségeknek

Nem fog szerepelni David Beckham a Született feleségek című világsikerű tévésorozatban. Ezt a film egyik sztárja, Eva Longoria jelentette be, véget vetve a pletykáknak.

Augusztusban kezdték pletykálni, hogy a Los Angelesbe igazolt angol sztárfocista honfitársával, Robbie Williamsszel együtt egy homoszexuális párt alakít majd a Született feleségek című sorozatban.

A hír azonban nem igaz. "Beszéltem valamelyik nap Victoriával, és csak nevetett az egészen. Elmondta, hogy David is nagyon viccesnek találta a pletykát, de egyikük sem fog szerepelni a sorozatban" - oszlatta el a kételyeket az Extra című amerikai tévé show-ban az intrikus Gabrielle-t játszó Eva Longoria.

A világszerte népszerű sorozat negyedik évadjának részeit szeptember 30-ától kezdik vetíteni az Egyesült Államokban. A producerek azt már megerősítették, hogy egy homoszexuális pár költözik majd a Wisteria Lane-re - de őket nem Beckham és Williams, hanem Tuc Watkins és Kevin Rahm alakítja majd.

Új szereplő lesz az Emmy-díjas Dana Delany - aki három éve még elutasította Bree szerepét, amelyért Marcia Crosst háromszor jelölték Golden Globe-díjra.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×