eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Pavarotti drámai vallomása: "Vagy agyonlövöm magam, vagy elválunk"

Az öngyilkosság gondolatával foglalkozott nem sokkal halála előtt Luciano Pavarotti, mert nem bírta elviselni pénzéhes második feleségét, aki elszigetelte őt szeretteitől - jelentette ki az egy hete elhunyt énekes egyik közeli barátja.

Luciano Pavarotti komolyan foglalkozott az öngyilkosság gondolatával - állítja a múlt héten csütörtökön elhunyt tenor egyik közeli barátja, aki szerint az énekes nem bírta elviselni pénzéhes feleségét, aki ráadásul nem engedte a közelébe gyermekeit sem.

A szombaton végső nyugalomra helyezett énekes barátai szerint a 37 éves Nicoletta Mantovani egy pénzéhes, intrikus és mindent irányítani akaró asszony, aki állítólag azzal is megfenyegette férjét, hogy eltiltja négyéves kislányuktól, Alice-tól.

Luciano Pavarotti egyik legközelebbi barátja, Dr. Lidia La Marca elmesélte, hogy miként öntötte ki neki a szívét az énekes alig hetekkel a halála előtt.

"Rossz úton járok. Az utóbbi években Nicoletta kínoz, magamra hagy. El vagyok zárva mindenkitől, a barátaim már nem látogatnak, csúnyán beszél a lányaimról és olyan emberekkel vesz körül, akiket nem szeretek" - idézte fel a tenor szavait az orvos.

"A felesége még Pavarotti személyi titkárát és annak feleségét is elüldözte, akiket pedig gyerekeiként szeretett" - tette hozzá Dr. Lidia La Marca, aki egyébként Pavarotti régi barátjának, a karmester Leone Magierának a felesége.

"Luciano azt is elmondta nekem, hogy Nicolettát csak a pénz érdekli. Állandóan papírokat hurcol elém, amelyeket alá kell írnom. Azzal fenyeget, hogy nem láthatom a kislányomat és állandóan jelenteket rendez. Tudod, hogy fog ez végződni? Vagy agyonlövöm magam, vagy elválunk" - emlékezett vissza egyik beszélgetésükre az orvos.

Luciano Pavarotti három felnőtt lánya és második felesége az elmúlt napokban háborút indított a tenor 250 millió fontra (94,2 milliárd forintra) becsült vagyonáért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×