eur:
394.12
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Vörösboros üvegek röpködnek Hollywood álompárjának otthonában

A szakítás szélére került Hollywood álompárja: Angelina Jolie és Brad Pitt állítólag annyira összeveszett, hogy a színésznő egy üveg vörösbort vágott kedveséhez.

A párhoz közelálló források szerint a két sztár kapcsolata annyira megromlott, hogy már egyezkedni is kezdtek a három örökbe fogadott gyermekük és közös kislányuk felügyeletének megosztásáról.

A végső csapást az mérte a szerelmükre, hogy a minapi franciaországi nyaralásukon iszonyatosan összevesztek - a politikán. A 43 éves Brad Pitt a kiszivárgott pletykák szerint "éretlennek" nevezte a 32 éves színésznőt, aki ezen végletesen megsértődött.

Jolie állítólag magából kellve üvöltött a párjával, akihez végül dühében egy üveg vörösbort is hozzávágott. "Brad teljesen megdöbbent ettől a dühkitöréstől" - mondta a Life & Style magazinnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

A forrás szerint a pár már meg is állapodott abban, hogy szakítás esetén Angelina fogja nevelni 14 hónapos lányukat, Shiloh-t, valamint a hatéves Maddox-ot, a hároméves Pax-ot és a kétéves Zaharát.

"Bradnak elege lett abból, hogy úgy ugrál, ahogy Angelina fütyül, és kiskutyaként kell követnie őt körbe-körbe a földgolyón" - tette hozzá a forrás.

A színésznőnek egyébként más gondja is van: beperelte a szabadalmi hivatalnál azt a céget, amely a kislányáról, Shiloh-ról nevezte el új parfümjét.

Címlapról ajánljuk
Fecsketragédia: a magyarországi madarak tízezrei is elpusztulhatnak a hidegben

Fecsketragédia: a magyarországi madarak tízezrei is elpusztulhatnak a hidegben

A hideg, csapadékos idő beköszöntétől számított második nap második felében vagy a harmadik napon már képtelenek repülni a fecskék, mert a táplálékukat jelentő repülő rovarok eltűnnek – mondta az InfoRádióban a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője. Orbán Zoltán azt tanácsolja, hogy legömbölyített végű csipesz segítségével leforrázott lisztkukaccal vagy nedves macskatáppal etessük meg a bajbajutott madarakat.

Magyarország aktiválta a válságelhárítási mechanizmust

Magyarország az Európai Unió (EU) Tanácsa soros elnökeként hétfőn aktiválta az uniós integrált válságelhárítási mechanizmust - jelentette be hétfőn Facebook oldalán az európai uniós ügyekért felelős miniszter. Bóka János tájékoztatása szerint ez lehetővé teszi, hogy a rendkívüli időjárási és árvízhelyzettel különösen súlyosan érintett közép-európai tagállamok koordinálják a védekezési feladatokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×