eur:
397.01
usd:
360.08
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Elítélték a férfit, aki kis mellekkel is szerette a feleségét

Nagy-Britanniában a bíróság 20 hónapra ítélte azt a férfit, aki elrabolta saját feleségét. A felbőszült férj egy plasztikai sebészetről vonszolta ki az arát, hogy megakadályozza annak mellnagyobbító műtétét.

James McCarthy előbb arra kérte a feleségét, hogy ne vesse alá magát a műtétnek. "Ne tedd ezt. Én úgy szeretlek, ahogy vagy" - könyörgött neki. Majd egyszerűen kivonszolta a London belvárosában lévő klinikáról.

Kerry McCarthy ettől hisztérikus rohamot kapott. Könyörgött a személyzetnek, hogy segítsenek neki, mert attól félt, hogy férje megöli. A férfi ugyanis a ruhája nyakánál fogva rángatta maga után az asszonyt.

A hölgynek végül sikerült elrohannia. Egy irodába szaladt be, ahol összeomlott. Az asszony később fekete monoklikkal a szeme alatt tért vissza a kórházba, és azt mondta, hogy férjénél kés is volt. Később egy ápoló is azt állította, hogy a férfi azt üvöltötte: "olyannak szeretlek, amilyen vagy. Most pedig megöllek".

A bíróság úgy határozott, hogy McCarthy ezzel emberrablást hajtott végre. A férfi védője azzal védekezett: James úgy gondolta, hogy feleségének nincs szüksége a műtétre, ezért akarta lebeszélni arról.

A nő az incidens után nem végeztette el a beavatkozást. A párnak egy kilenchónapos gyermeke van.

Címlapról ajánljuk

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Irigylésre méltó, 5500 milliárd forintos problémától szenved egy ország költségvetése

Irigylésre méltó, 5500 milliárd forintos problémától szenved egy ország költségvetése

Az ír kormány előtt most egy különleges feladat áll: hogyan használja fel az Apple által befizetett 13,8 milliárd eurós (5480 milliárd forintos) adótartozást, amelyet az Európai Unió legfelsőbb bírósága rendelt el. A pénz azóta egy letéti számlán várakozik, mivel az EU Bírósága júliusban megerősítette, hogy Írország megsértette az állami támogatásokra vonatkozó törvényeket, amikor kedvező adózási feltételeket biztosított az Apple számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×