eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Sztárvallomás: "Beckhamé büdösebb mint az enyém"

David Beckhammel és feleségével ebédelt Londonban az amerikai rapper, P Diddy, miután kiderült, hogy le kell mondania nagy-britanniai turnéját, ugyanis előadótársa, Snoop Dogg nem kapott vízumot. A zenész csalódott a koncertek elmaradása miatt.

Csalódott az amerikai rapper, P Diddy, miután le kellett mondania nagy-britannia turnéját, ugyanis előadótársa, Snoop Dogg nem kapott vízumot. Azért nem engedték be a szigetországba az amerikai zenészt, mert tavaly áprilisban összetűzésbe került rendőrökkel a Heathrow repülőtéren.

"Ez nem a kieső pénzről szól, a rajongók miatt aggódom. Olyan érzés ez nekem, mintha egy labdarúgónak a kupadöntője maradna el" - mondta P Diddy.

A rapper "vigasztalásként" két jó barátjával, David és Victor Beckhammel ebédelt Londonban. "Õ jobb futballista nálam, de az én illatom kellemesebb" - közölte arra utalva, hogy mindkét sztárnak van saját parfümmárkája.

A füstbe ment koncertre meghívták a Manchester United futballistáit is, akiknek a gárda menedzsere, Sir Alex Ferguson kikötötte, hogy este 11-re haza kell érniük.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×