eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Kegyetlen bűzt csinált a földszinten lakó 80 birka

Nyolcvan birkával élt egy házban egy amerikai férfi. A nem mindennapi eset azután került nyilvánosságra, hogy néhány állat kiszökött, és a virágokat legelt a temetőben.

A News&Observer jelentése szerint az apexi (Észak-Karolina állam) rendőrök gyorsan megállapították, hogy a kérődzők David Watts-tól szöktek meg. A férfi a ház emeletén élt, míg a birkák az alsó szinten.

David Watts az állatokat időnként pórázon sétáltatta a környéken, ám ezúttal a rendőrök láttán gyorsan besietett a házába, amelynek földszintjét szalma és takarmány borította.

A környéken lakók elmondták, hogy már évek óta szenvednek a bűztől és a legyek áradatától. Egyikük úgy fogalmazott: "egyetlen vágyam, hogy kiüljek a tornácomra, és ne a birkák bűzét kelljen éreznem".

David Watts egyébként állatkínzási per elé néz, mert néhány állat olyan rossz állapotban volt, hogy el kellett altatni.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×