eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Az interneten akarta eladni a lelkét

Egy kínai férfi megpróbálta eladni lelkét az ország legnagyobb aukciós honlapján. A szokatlan árura 58-an licitáltak is, mielőtt az internetes oldal működtetői levették a hirdetést. Azt mondják: akkor ajánlhatja fel lelkét eladásra ismét a férfi, ha bizonyítani tudja, hogy valóban át tudja adni az árut.

"Átnéztük az aukciós oldal szabályzatát, és rá kellett jönnünk, hogy nincs olyan külön szabály, amely a lélek eladására vonatkozna" mondta a Kína legnagyobb aukciós honlapját, a Taobaot működtető Alibaba.com szóvivője - írja a China Daily című napilap.

Porter Erisman szerint a Taobao nem ellenzi a lélekkereskedelmet, de bizonyítékot szeretne arra nézve, hogy az eladó valóban át tudja adni az árut.

"Miután megvitattuk a kérdést, úgy döntöttünk, hogy megengedjük a férfinek, hogy eladja lelkét a Taobaon, de csak akkor, ha írásos engedélyt tud bemutatni egy "felsőbb hatalomtól"" - fogalmazott a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×